29 Aralık 2014 Pazartesi

Aslında Şöyle Olabilir

Şimdi gündemde değil ama 3 yıl önce illuminati.org diye bir site vardı ve bir sayaç gösteriyordu. Bu sayaç, dünyanın sonunu göstermişmiş. Bence bu, insanları oyalamaktan başka bir şey değil.

İlluminati dendiğinde, insanların kafasına türlü türlü şeyler giriyor. 9/11 olaylarından çıkın zihin kontrolüne oradan da kliplerde üçgenin var olduğuna dair her şey akla geliyor. Yakında, geometri dersinde, "bu kitabı hazırlayanlar İlluminatici" diyecek insanlar olacağını zannetmedim değil. 

Aslında, İlluminati 1776 yılında kurulan gizli bir örgüt, kurucusu Adam Weishaupt. Bu adamlar aydınlanmış kişiler. Zaten İngilizce'de aydınlanmak: "Illuminate" demektir. Illuminati aydınlardan oluşan bir cemiyetti. Sonra kapatıldı. Çok gizli bir olay, derin devlet gibi düşünebilirsiniz.

Illuminati gizli bir örgüt ama 7 yaşındaki kişi biliyor, bu biraz kafa karıştırıcı.

Tamam, Illuminati diye bir örgüt olabilir hatta "Sarı Gibi Görünen ama Limon Yeşili Renginde Poşet Dosya Sevenleri Canı Gönülden Seven ve Sayanlar Örgütü" diye örgüt de olabilir ama olağan dışı olan her şeyin Illuminati'ye bağlanması biraz ilginç.

Illuminati ile alakalı çoğu şey, Illuminati'den daha gizli örgütler tarafından yapılmış olabilir. Derin devlet yani. 11 Eylül'ü ABD derin devletinin bir işi olduğu söylenebilir ama birtakım aydınların oluşturduğu bir cemiyetin bunu planlamaya gücü olması biraz zor. Adamlar kilisenin uygulamalarına karşıydılar kilise de "Benim politikalarıma karşı gelecek adam daha anasının karnından doğmadı" diyerek kapatmış olabilir. 

Bu olayların planlayıcıları işi yapmışlar ve suçu Illuminati'ye atmışlardır. Maksat hedef değiştirmek. "Ben yapmadım o yaptı" demek. Elbet bir gün Illuminati'nin sırrı çözülecek ve daha gizli örgütleri görebileceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder